Oorkonde maken gratis

Oorkondes kan je voor verschillende gelegenheden maken en is altijd leuk om iemand te geven. De ontvanger zal trots zijn op het gene waarvoor hij of zij de oorkonde krijgt. Het hoeft niet eens veel te kosten want op veel websites is een oorkonde maken gratis.

oorkonde maken gratisWaar is een oorkonde maken gratis?

Als je in een zoekmachine op internet oorkonde maken gratis” intikt, kom je er al snel achter dat er ontzettend veel websites zijn waarop het oorkonde maken gratis wordt aangeboden. Je kunt zelf kiezen welke achtergronden je gebruikt, welk lettertype je kiest en of je er foto’s bij plaatst.

Is het voor een kind, dan neem je natuurlijk een andere achtergrond en lettertype dan wanneer het voor een klant of werknemer is. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo kan je voor elke persoon een oorkonde maken die bij diegene past.

Waarom een oorkonde maken gratis?

Wanneer je iemand eens in het zonnetje wil zetten is het leuk om een oorkonde te geven. Misschien heb je een werknemer die ontzettend zijn best doet om altijd al het afval te scheiden en wil je hem een oorkonde voor “duurzaamste” werknemer van het jaar geven. Ook een jubileum is een goede reden maar eigenlijk is alles waarvoor jij iemand wil prijzen een goede reden.

Wil je dit dus zelf doen? Gebruik dan één van onze aangeraden online tools of gebruik een gratis foto-bewerkingsprogramma om zelf iets te maken op basis van een sjabloon.