Een oorkonde online maken.

Op zoek naar een origineel gepersonaliseerd cadeau voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, of voor een bruiloft. Denk er dan eens aan om een oorkonde maken online. Je kan vrij eenvoudig een oorkonde maken online met je eigen tekst en afbeeldingen. Zo ben je verzekerd van een leuk cadeau.

Hoe werkt het?

Je kiest een afbeelding die je wilt gebruiken om je oorkonde maken online. De afbeelding die je kiest kan je afstemmen op het feest, waarvoor het bedoeld is. Denk bijvoorbeeld eens aan champagne glazen voor een bruiloft, of ballonnen voor een verjaardag.

Een oorkonde maken online is niet moeilijk, met onze software.

Oorkonde online makenAls je de juiste afbeelding heb gekozen, kan je deze uploaden naar onze website, vervolgens kies je er een kader omheen, en tekst. Als alles naar wens is, kan je de oorkonde downloaden naar je computer en deze uitprinten, om bijvoorbeeld in te lijsten om cadeau te doen, maar je kan de oorkonde maken online ook gebruiken om een leuke oorkonde te maken , en deze meerdere keren uit te printen, om te verdelen over de woonplaats van bijvoorbeeld de jarige.

De software die wij aanraden:

  • Certificate Magic: een prachtige gratis online tool die zeer goed en makkelijk werkt.
  • Visme.Co: een handige en iets modernere online tool die ook een premium optie aanbiedt.