oorkonde voorbeeldVoorbeeld oorkonde maken

U wilt voor een speciale gelegenheid of een persoon een oorkonde maken. Dit kan voor een verjaardag, kinderfeestje of een andere speciale gebeurtenis zijn. Bijvoorbeeld voor een workshop welke diegene heeft gevolgd en daarvoor is geslaagd. Op een leuke manier kunt u hierdoor net dat ene extra geven. Het mag dan niet een officieel document zijn, de ontvanger zal zich toch speciaal voelen en het gevoel hebben iets te hebben verdiend. Voorbeeld oorkonde maken helpt u graag!

Voorbeeld oorkonde maken

Op deze site vindt u verschillende voorbeelden voor diverse gelegenheden. Zo ook een voorbeeld oorkonde maken. U kunt aan de hand van de voorbeelden zelf ideeën op doen en een tekst bedenken welke van toepassing is. Een voorbeeld oorkonde maken is geheel kosteloos en kunt u zo vaak bekijken als u wilt. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u meteen aan de slag.

Op een website als Freepik kan je leuke sjablonen vinden die je als basis kan gebruiken! Mijn goede vriendin Marilyn geeft zo bijvoorbeeld oorkondes op het einde van haar workshops aan alle klanten die een basistest positief hebben afgerond, en dat is toch zowel leuk als een fysiek aandenken aan een mooie workshop!

oorkonde meisjeAan de slag

U heeft genoeg ideeën opgedaan en beschikt over de juiste tekst. U kunt natuurlijk ook een leuke afbeelding of een foto van de persoon toevoegen. U volgt de eenvoudige stappen en maakt met een voorbeeld oorkonde maken in mum van tijd een spetterende oorkonde! U print de oorkonde zo vaak u wilt.